Z racji tego, że prowadzimy własną kuchnię jesteśmy pod stałą kontrolą Stacji Sanitarno –Epidemiologicznej. Nasze jadłospisy są skrupulatnie przeliczane pod kątem zawartości składników odżywczych, kaloryczności, zawartości soli i cukru. Stawiamy na zdrowe rozwiązania kulinarne. Potrawy są gotowane – tylko raz w tygodniu zdarza się smażona potrawa, zupy gotujemy na wywarach warzywnych, a nasze śniadania i podwieczorki obfitują w warzywa, owoce i nabiał typu jogurty naturalne, maślanki i kefiry.
Wiemy, że w tym wieku dzieci mają często problemy żywieniowe na tle alergicznym. Jesteśmy w stanie dostosować nasz jadłospis do Państwa potrzeb. Dlatego jeśli Wasz maluszek potrzebuje diety szczególnej prosimy o kontakt z biurem i dostarczenie zaświadczenia od lekarza, które wskazuje wytyczne co do żywienia Waszego dziecka.